Nagła przerwa techniczna (Пријавени)
  • Важност на пораката - Критична
  • Влијаат Сервер - delta.hoseo.pl
  • Ze względóœ bezpieczeństwa, o godzinie 21:00 6 grudnia 2016, będzie przeprowadzana aktualizacja systemu.

  • Дата - 06/12/2016 21:00 - 06/12/2016 22:00
  • Последна промена - 06/12/2016 16:29

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
delta.hoseo.pl PHP инфо

Powered by WHMCompleteSolution